Szauna

A Villa Dorottya wellness házikója páratlan lehetőségeket nyújt a mindennapi rohanásból kiszakadni, és feltöltődni vágyó Vendégeink részére. Finn szauna, török gőzkabin, élményzuhany és sófal biztosítja az idilli kikapcsolódást.

A szauna regeneráló hatása vitathatatlan, a fáradalmak kipihenésének egyik legjobb módja, az egészséges életmód és a kikapcsolódás egyik nélkülözhetetlen eszköze.

 

Gőzfürdő

A gőzfürdő egészségfejlesztő hatásának titka a keringés élénkítése a testfelszín közelében. A gőzfürdőzést kísérő izzadás tehát nem csupán könnyebbé és karcsúbbá teheti az emberi testet, hanem egyben meg is tisztítja azt, így a bőr is megszépül, megfiatalodik.

A trópusi élményzuhany nem csak élményt jelent vendégeink számára, hanem egyben gyógyító hatásokkal is rendelkezik. A zuhany használatával ugyanis kitűnő lehetőségünk lesz egy rövid, de annál kiadósabb meditációra vagy relaxációra, miközben folyamatosan olyan hatás alatt állunk, mintha a szabadban lennénk, egy trópusi vihar kellős közepén.

 

 

 

Sófal

A légúti betegségek egyik leghatékonyabb és bárki számára elérhető kezelési módszere a természetes száraz sóterápia, melynek mikroklímája pozitív élettani és gyógyhatással bír az emberi szervezetre, elsősorban a légzőszervekre. Sófalunk parajdi kősóból készült, melynek jótékony hatása orvosilag alátámasztott és évtizedek óta alkalmazott.

 

 

Comments are closed.

keyboard_arrow_up